Mostrar o rexistro simple do ítem

dc.contributor.authorSancho Pérez, Amparo
dc.date.accessioned2011-07-12T11:11:06Z
dc.date.available2011-07-12T11:11:06Z
dc.date.issued2008
dc.identifier.citationROTUR Revista de ocio y turismo, 2008, 1: 153-164. ISSN: 1888-6884es_ES
dc.identifier.issn1888-6884
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/2183/7680
dc.description.abstract[Resumo] A innovación tecnolóxica contribúe, en boa medida, ao crecemento do sector turístico e ao aumento da produtividade dos factores de produción. Neste artigo, relaciónanse factores como a innovación, o emprego, a especialización e a concentración turística para explicar o crecemento do sector. Así mesmo, realízase unha análise comparativa entre a Comunidade Valenciana e España centrada nos subsectores da hostalaría e da restauración.es_ES
dc.description.abstract[Resumen] La innovación tecnológica contribuye, en gran medida, al crecimiento del sector turístico y al aumento de la productividad de los factores de producción. En este articulo los factores como innovación, empleo, especialización y concentración turística se relacionan para explicar el cre- cimiento del sector. Se realiza un análisis comparativo entre la Comunidad Valenciana y España, centrado sobre los subsectores de hostelería y restauración.es_ES
dc.description.abstract[Abstract] Technological innovation largely contributes to the growth of the tourism industry and increased productivity of the production factors. In this article, relations are established among factors such as innovation, employment, specialisation and tourism concentration in order to explain the growth of the industry. A comparative analysis between the Valencian Community and Spain is performed, focusing on the hotel and restaurant sub- sectors.es_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.publisherUniversidade da Coruñaes_ES
dc.subjectInnovaciónes_ES
dc.subjectProductividades_ES
dc.subjectCrecimientoes_ES
dc.subjectInnovationes_ES
dc.subjectProductivityes_ES
dc.subjectGrowthes_ES
dc.titleInnovación tecnológica, competitividad y productividad: una aproximación al sector Hostelería y Restauración de la Comunidad Valencianaes_ES
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articlees_ES
dc.rights.accessinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.identifier.doihttps://doi.org/10.17979/rotur.2008.1.1.1231


Ficheiros no ítem

Thumbnail

Este ítem aparece na(s) seguinte(s) colección(s)

Mostrar o rexistro simple do ítem