Skip navigation
  •  Inicio
  • UDC 
    • Cómo depositar
    • Políticas do RUC
    • FAQ
    • Dereitos de Autor
    • Máis información en INFOguías UDC
  • Percorrer 
    • Comunidades
    • Buscar por:
    • Data de publicación
    • Autor
    • Título
    • Materia
  • Axuda
    • español
    • Gallegan
    • English
  • Acceder
  •  Galego 
    • Español
    • Galego
    • English
  
Ver ítem 
  •   RUC
  • Publicacións UDC
  • Revistas UDC
  • ROTUR. Revista de ocio y turismo
  • REV - ROTUR - Nº 01, 2008
  • Ver ítem
  •   RUC
  • Publicacións UDC
  • Revistas UDC
  • ROTUR. Revista de ocio y turismo
  • REV - ROTUR - Nº 01, 2008
  • Ver ítem
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Innovación tecnológica, competitividad y productividad: una aproximación al sector Hostelería y Restauración de la Comunidad Valenciana

Thumbnail
Ver/abrir
ROTUR_1_art_8.pdf (233.8Kb)
Use este enlace para citar
http://hdl.handle.net/2183/7680
Coleccións
  • REV - ROTUR - Nº 01, 2008 [9]
Metadatos
Mostrar o rexistro completo do ítem
Título
Innovación tecnológica, competitividad y productividad: una aproximación al sector Hostelería y Restauración de la Comunidad Valenciana
Autor(es)
Sancho Pérez, Amparo
Data
2008
Cita bibliográfica
ROTUR Revista de ocio y turismo, 2008, 1: 153-164. ISSN: 1888-6884
Resumo
[Resumo] A innovación tecnolóxica contribúe, en boa medida, ao crecemento do sector turístico e ao aumento da produtividade dos factores de produción. Neste artigo, relaciónanse factores como a innovación, o emprego, a especialización e a concentración turística para explicar o crecemento do sector. Así mesmo, realízase unha análise comparativa entre a Comunidade Valenciana e España centrada nos subsectores da hostalaría e da restauración.
 
[Resumen] La innovación tecnológica contribuye, en gran medida, al crecimiento del sector turístico y al aumento de la productividad de los factores de producción. En este articulo los factores como innovación, empleo, especialización y concentración turística se relacionan para explicar el cre- cimiento del sector. Se realiza un análisis comparativo entre la Comunidad Valenciana y España, centrado sobre los subsectores de hostelería y restauración.
 
[Abstract] Technological innovation largely contributes to the growth of the tourism industry and increased productivity of the production factors. In this article, relations are established among factors such as innovation, employment, specialisation and tourism concentration in order to explain the growth of the industry. A comparative analysis between the Valencian Community and Spain is performed, focusing on the hotel and restaurant sub- sectors.
 
Palabras chave
Innovación
Productividad
Crecimiento
Innovation
Productivity
Growth
 
ISSN
1888-6884

Listar

Todo RUCComunidades e colecciónsPor data de publicaciónAutoresTítulosMateriasGrupo de InvestigaciónTitulaciónEsta colecciónPor data de publicaciónAutoresTítulosMateriasGrupo de InvestigaciónTitulación

A miña conta

AccederRexistro

Estatísticas

Ver Estatísticas de uso
Sherpa
OpenArchives
OAIster
Scholar Google
UNIVERSIDADE DA CORUÑA. Servizo de Biblioteca.    DSpace Software Copyright © 2002-2013 Duraspace - Suxestións