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dc.contributor.authorThiel Ellul, Daniela
dc.date.accessioned2011-07-12T11:11:01Z
dc.date.available2011-07-12T11:11:01Z
dc.date.issued2008
dc.identifier.citationROTUR Revista de ocio y turismo, 2008, 1: 103-115. ISSN: 1888-6884es_ES
dc.identifier.issn1888-6884
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/2183/7676
dc.description.abstract[Resumo] A importancia e o recoñecemento que o turismo está a adquirir no mundo, e particularmente na Arxentina, motiva que novos lugares o incorporen como estratexia para o seu desenvolve- mento, cando as particularidades do sector obrigan a pensar de xeito creativo e innovar para estar vixentes nesta actividade. O presente artigo pretende amosar como o sector turístico arxentino está a se reinventar mediante o estudo do acontecido nunha vila, Tomás Jofré, que foi pioneira na innovación e que se transformou nun afamado polo gastronómico tras intro- ducir a actividade turística como principal fonte do seu desenvolvemento.es_ES
dc.description.abstract[Resumen] La importancia y el reconocimiento que el turismo está adquiriendo en el mundo y, particular- mente en la Argentina, motiva a nuevos lugares a incorporar esta actividad como estrategia para su desarrollo. Las particularidades del sector obligan a pensar creativamente e innovar para estar vigentes en esta actividad. El presente artículo pretende mostrar cómo el sector turís- tico argentino se está reinventando mediante el estudio de lo acontecido en un pueblo, Tomás Jofré, que ha sido pionero en la innovación y, transformándose en un afamado polo gastronó- mico, introdujo la actividad turística como principal fuente de desarrollo de la localidad.es_ES
dc.description.abstract[Abstract] The importance and recognition that tourism is acquiring in the world and, particularly, in Argentina, encourages new places to incorporate this activity as a strategy for development. The industry’s characteristics make it necessary to think creatively and to innovate in order to be up-to-date in this activity. This article intends to show how the Argentinean tourism industry is reinventing itself, by studying the events in a village, Tomás Jofré, that has pionee- red innovation and, by becoming a famous gastronomic pole, has introduced tourism activity as the main source of development for the town.es_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.publisherUniversidade da Coruñaes_ES
dc.subjectInnovaciónes_ES
dc.subjectTurismoes_ES
dc.subjectDesarrolloes_ES
dc.subjectArgentinaes_ES
dc.subjectPolo gastronómicoes_ES
dc.subjectInnovationes_ES
dc.subjectTourismes_ES
dc.subjectDevelopmentes_ES
dc.subjectGastronomic polees_ES
dc.titleInnovación en turismo: polo gastronómico Tomás Jofré -Buenos Aires, Argentina-es_ES
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articlees_ES
dc.rights.accessinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.identifier.doihttps://doi.org/10.17979/rotur.2008.1.1.1228


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