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dc.contributor.advisorEspiñeira Fernández, Montserrat
dc.contributor.advisorBecerra, Manuel
dc.contributor.authorGonzález González, Noemi
dc.contributor.otherUniversidade da Coruña. Facultade de Cienciases_ES
dc.date.accessioned2016-03-01T09:34:37Z
dc.date.available2016-03-01T09:34:37Z
dc.date.issued2016-03-01
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/2183/16147
dc.language.isospaes_ES
dc.rightsOs titulares dos dereitos de propiedade intelectual autorizan a visualización do contido deste traballo a través de Internet, así como a súa reproducción, gravación en soporte informático ou impresión para o seu uso privado e/ou con fins de estudo e de investigación. En nengún caso se permite o uso lucrativo deste documento. Estos dereitos afectan tanto ó resumo do traballo como o seu contido Los titulares de los derechos de propiedad intelectual autorizan la visualización del contenido de este trabajo a través de Internet, así como su repoducción, grabación en soporte informático o impresión para su uso privado o con fines de investigación. En ningún caso se permite el uso lucrativo de este documento. Estos derechos afectan tanto al resumen del trabajo como a su contenidoes_ES
dc.subjectAgentes humectanteses_ES
dc.subjectAlimentoses_ES
dc.subjectAditivoses_ES
dc.titleTrabajo bibliográfico y experimental sobre nuevos aditivos con capacidad humectante en productos cárnicos : guisante y zanahoriaes_ES
dc.title.alternativeTraballo bibliográfico e experimental sobre novos aditivos con capacidade humectante en productos cárnicos : chícharo e cenoriaes_ES
dc.title.alternativeBibliographic and experimental work on new wettability additives in meat products : pea and carrotes_ES
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/masterThesises_ES
dc.rights.accessinfo:eu-repo/semantics/openAccesses_ES
dc.description.traballosTraballo fin de mestrado (UDC.CIE). Biotecnoloxía avanzada. Curso 2015/2016


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