dc.contributor.advisor | Espiñeira Fernández, Montserrat | |
dc.contributor.advisor | Becerra, Manuel | |
dc.contributor.author | González González, Noemi | |
dc.contributor.other | Universidade da Coruña. Facultade de Ciencias | es_ES |
dc.date.accessioned | 2016-03-01T09:34:37Z | |
dc.date.available | 2016-03-01T09:34:37Z | |
dc.date.issued | 2016-03-01 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2183/16147 | |
dc.language.iso | spa | es_ES |
dc.rights | Os titulares dos dereitos de propiedade intelectual autorizan a visualización do contido deste traballo a través de Internet, así como a súa reproducción, gravación en soporte informático ou impresión para o seu uso privado e/ou con fins de estudo e de investigación. En nengún caso se permite o uso lucrativo deste documento. Estos dereitos afectan tanto ó resumo do traballo como o seu contido Los titulares de los derechos de propiedad intelectual autorizan la visualización del contenido de este trabajo a través de Internet, así como su repoducción, grabación en soporte informático o impresión para su uso privado o con fines de investigación. En ningún caso se permite el uso lucrativo de este documento. Estos derechos afectan tanto al resumen del trabajo como a su contenido | es_ES |
dc.subject | Agentes humectantes | es_ES |
dc.subject | Alimentos | es_ES |
dc.subject | Aditivos | es_ES |
dc.title | Trabajo bibliográfico y experimental sobre nuevos aditivos con capacidad humectante en productos cárnicos : guisante y zanahoria | es_ES |
dc.title.alternative | Traballo bibliográfico e experimental sobre novos aditivos con capacidade humectante en productos cárnicos : chícharo e cenoria | es_ES |
dc.title.alternative | Bibliographic and experimental work on new wettability additives in meat products : pea and carrot | es_ES |
dc.type | info:eu-repo/semantics/masterThesis | es_ES |
dc.rights.access | info:eu-repo/semantics/openAccess | es_ES |
dc.description.traballos | Traballo fin de mestrado (UDC.CIE). Biotecnoloxía avanzada. Curso 2015/2016 | |