Trabajo bibliográfico y experimental sobre nuevos aditivos con capacidad humectante en productos cárnicos : guisante y zanahoria
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http://hdl.handle.net/2183/16147Coleccións
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Trabajo bibliográfico y experimental sobre nuevos aditivos con capacidad humectante en productos cárnicos : guisante y zanahoriaTítulo(s) alternativo(s)
Traballo bibliográfico e experimental sobre novos aditivos con capacidade humectante en productos cárnicos : chícharo e cenoriaBibliographic and experimental work on new wettability additives in meat products : pea and carrot
Autor(es)
Director(es)
Espiñeira Fernández, MontserratBecerra, Manuel
Data
2016-03-01Centro/Dpto/Entidade
Universidade da Coruña. Facultade de CienciasDescrición
Traballo fin de mestrado (UDC.CIE). Biotecnoloxía avanzada. Curso 2015/2016Palabras chave
Agentes humectantes
Alimentos
Aditivos
Alimentos
Aditivos
Dereitos
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