Mostrar o rexistro simple do ítem
Trabajos en el departamento de salud en Acuidoro S.L., Stolt Sea Farm, Cervo (Lugo)
dc.contributor.advisor | Pereira Dopazo, Carlos | |
dc.contributor.author | Rodríguez Cañás, Iván | |
dc.contributor.other | Universidade da Coruña. Facultade de Ciencias | es_ES |
dc.date.accessioned | 2022-06-10T14:50:13Z | |
dc.date.available | 2022-06-10T14:50:13Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2183/30883 | |
dc.language.iso | spa | es_ES |
dc.rights | Os titulares dos dereitos de propiedade intelectual autorizan a visualización do contido deste traballo a través de Internet, así como a súa reproducción, gravación en soporte informático ou impresión para o seu uso privado e/ou con fins de estudo e de investigación. En nengún caso se permite o uso lucrativo deste documento. Estos dereitos afectan tanto ó resumo do traballo como o seu contido Los titulares de los derechos de propiedad intelectual autorizan la visualización del contenido de este trabajo a través de Internet, así como su repoducción, grabación en soporte informático o impresión para su uso privado o con fines de investigación. En ningún caso se permite el uso lucrativo de este documento. Estos derechos afectan tanto al resumen del trabajo como a su contenido | es_ES |
dc.subject | Acuicultura | es_ES |
dc.subject | Piscifactorías | es_ES |
dc.subject | Rodaballo | es_ES |
dc.subject | Cría | es_ES |
dc.subject | Alimentación | es_ES |
dc.subject | Solea senegalensis | es_ES |
dc.subject | Estanques de piscicultura | es_ES |
dc.subject | Aspecto sanitario | es_ES |
dc.subject | Peces | es_ES |
dc.subject | Enfermedades | es_ES |
dc.subject | Prácticas profesionales | es_ES |
dc.title | Trabajos en el departamento de salud en Acuidoro S.L., Stolt Sea Farm, Cervo (Lugo) | es_ES |
dc.type | info:eu-repo/semantics/masterThesis | es_ES |
dc.rights.access | info:eu-repo/semantics/openAccess | es_ES |
dc.description.traballos | Traballo fin de mestrado (UDC.CIE). Acuicultura. Curso 2021/2022 | es_ES |