Skip navigation
  •  Inicio
  • UDC 
    • Cómo depositar
    • Políticas do RUC
    • FAQ
    • Dereitos de Autor
    • Máis información en INFOguías UDC
  • Percorrer 
    • Comunidades
    • Buscar por:
    • Data de publicación
    • Autor
    • Título
    • Materia
  • Axuda
    • español
    • Gallegan
    • English
  • Acceder
  •  Galego 
    • Español
    • Galego
    • English
  
Ver ítem 
  •   RUC
  • Facultade de Economía e Empresa
  • Traballos académicos (FEE)
  • Ver ítem
  •   RUC
  • Facultade de Economía e Empresa
  • Traballos académicos (FEE)
  • Ver ítem
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Propuesta y desarrollo de un plan de empresa: obrador de panadería

Thumbnail
Ver/abrir
ArellanoMarcos_Ivan_TFG_2020.pdf (1.121Mb)
Use este enlace para citar
http://hdl.handle.net/2183/26353
Coleccións
  • Traballos académicos (FEE) [524]
Metadatos
Mostrar o rexistro completo do ítem
Título
Propuesta y desarrollo de un plan de empresa: obrador de panadería
Autor(es)
Arellano Marcos, Daniel Iván
Director(es)
Fernández Castro, Angel
García Lorenzo, Antonio
Iglesias Antelo, Susana
Data
2020
Centro/Dpto/Entidade
Universidade da Coruña. Facultade de Economía e Empresa
Descrición
Traballo fin de grao (UDC.ECO). ADE. Curso 2019/2020
Resumo
[Resumen] Este trabajo de fin de grado forma parte de los planes de empresa y en este se desarrolla una idea de negocio. La idea desarrollada es la de un obrador de panadería que desde su comienzo combinará la producción "Orgánica" y la "No Orgánica" hasta llegar a ser un obrador completamente "Orgánico" una vez nos hemos posicionado en el sector. A lo largo del plan se describirá el entorno en el que se desarrollará la actividad económica, la propia idea de negocio a través del modelo Canvas y para finalizar se realizará una completa evaluación financiera.
 
[Abstract] This project is meant to be part of a business plan and in which it will be developed a business idea. The idea developed is that of a bakery workshop that from the beginning will combine "Organic" and "Non-Organic" production until it becomes a completely "Organic" workshop once we have positioned ourselves in the sector. Throughout the business plan, the environment in which the economic activity will be described, along with the business idea itself through the canvas model and to finalize a complete financial evaluation.
 
Palabras chave
Plan de empresa
Obrador
Panadería
Análisis financiero
Business plan
Workshop
Bakery
Financial analysis
 
Dereitos
Os titulares dos dereitos de propiedade intelectual autorizan a visualización do contido deste traballo a través de Internet, así como a súa reproducción, gravación en soporte informático ou impresión para o seu uso privado e/ou con fins de estudo e de investigación. En nengún caso se permite o uso lucrativo deste documento. Estos dereitos afectan tanto ó resumo do traballo como o seu contido Los titulares de los derechos de propiedad intelectual autorizan la visualización del contenido de este trabajo a través de Internet, así como su repoducción, grabación en soporte informático o impresión para su uso privado o con fines de investigación. En ningún caso se permite el uso lucrativo de este documento. Estos derechos afectan tanto al resumen del trabajo como a su contenido

Listar

Todo RUCComunidades e colecciónsPor data de publicaciónAutoresTítulosMateriasGrupo de InvestigaciónTitulaciónEsta colecciónPor data de publicaciónAutoresTítulosMateriasGrupo de InvestigaciónTitulación

A miña conta

AccederRexistro

Estatísticas

Ver Estatísticas de uso
Sherpa
OpenArchives
OAIster
Scholar Google
UNIVERSIDADE DA CORUÑA. Servizo de Biblioteca.    DSpace Software Copyright © 2002-2013 Duraspace - Suxestións