Mostrar o rexistro simple do ítem

dc.contributor.advisorCremades, Javier
dc.contributor.authorCouce Rodríguez, Alberto
dc.contributor.otherUniversidade da Coruña. Facultade de Cienciases_ES
dc.date.accessioned2016-11-29T13:25:34Z
dc.date.available2016-11-29T13:25:34Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/2183/17641
dc.description.abstract[Resumen:] En el presente trabajo se recogen algunas técnicas para estudiar las diferencias existentes durante el proceso de cultivo de 4 especies diferentes del género Ulva (Ulvales, Chlorophyta) y así buscar la manera de optimizarlo para las diversas especies de este género. Para ello, se estudiaron características morfológico-anatómicas observables, diferencias genéticas, y características fisiológicas, con el fin de observar distintas respuestas a las diversas condiciones de cultivo a las que fueron sometidas. Las características morfológicas fueron recopiladas en este trabajo a partir de observaciones propias, revisiones bibliográficas, y las características fisiológicas estudiadas mediante diversas experiencias llevadas a cabo en laboratorio. Todo esto fue realizado con el fin de esclarecer una serie de patrones que den lugar a un método de cultivo estable, así como sus requerimientos pertinentes con el fin de optimizar el cultivo de estas especies en sistemas de acuicultura multitrófica integrada (AMTI).es_ES
dc.description.abstract[Resumo]: No presente traballo recóllense algunhas técnicas para estudiar as diferencias existentes durante o proceso de cultivo de 4 especies diferentes do xénero Ulva (Ulvales, Chlorophyta) Linnaeus e así buscar a maneira de optimizalo para as diversas especies deste xénero. Para isto, estudiáronse características morfolóxico-anatómicas observables, diferencias xenéticas e características fisiolóxicas co fin de observar distintas respostas ás diversas condicións de cultivo ás que foron sometidas. As características morfolóxicas foron recopiladas neste traballo a partir de observacións propias, revisións bibliográficas e as características fisiolóxicas estudiadas mediante diversas experiencias levadas a cabo no laboratorio. Todo isto foi realizado co gallo de esclarecer patróns que den lugar a un método de cultivo estable, así como os seus requerimientos pertinentes coa finalidade de optimizar os cultivos destas especies en sistemas de acuicultura multitrófica integrada (AMTI).es_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.rightsOs titulares dos dereitos de propiedade intelectual autorizan a visualización do contido deste traballo a través de Internet, así como a súa reproducción, gravación en soporte informático ou impresión para o seu uso privado e/ou con fins de estudo e de investigación. En nengún caso se permite o uso lucrativo deste documento. Estos dereitos afectan tanto ó resumo do traballo como o seu contido Los titulares de los derechos de propiedad intelectual autorizan la visualización del contenido de este trabajo a través de Internet, así como su repoducción, grabación en soporte informático o impresión para su uso privado o con fines de investigación. En ningún caso se permite el uso lucrativo de este documento. Estos derechos afectan tanto al resumen del trabajo como a su contenidoes_ES
dc.subjectUlvaceaees_ES
dc.subjectAlgas (alimento)es_ES
dc.subjectLechuga de mares_ES
dc.titleOptimización del cultivo en tanque de distintas especies de “lechuga de mar” ("Ulva" spp., Chlorophyta)es_ES
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/masterThesises_ES
dc.rights.accessinfo:eu-repo/semantics/openAccesses_ES
dc.description.traballosTraballo fin de mestrado (UDC.CIE). Bioloxía mariña. Curso 2015/2016


Ficheiros no ítem

Thumbnail

Este ítem aparece na(s) seguinte(s) colección(s)

Mostrar o rexistro simple do ítem