Mejora de la propagación in vitro de "Vaccinium corymbosum" y evaluación de la actividad antioxidante en arándanos comerciales
Use este enlace para citar
http://hdl.handle.net/2183/17519Metadatos
Mostrar o rexistro completo do ítemTítulo
Mejora de la propagación in vitro de "Vaccinium corymbosum" y evaluación de la actividad antioxidante en arándanos comercialesTítulo(s) alternativo(s)
In vitro propagation improvement of "Vaccinium corymbosum" and avaliation of the antioxidant activity in commercial berriesMellora da propagación in vitro de Vaccinium corymbosum e avaliación da actividade antioxidante en froitos comerciais
Autor(es)
Director(es)
Bernal Pita da Veiga, María de los ÁngelesFraga Ares, Margarita
Data
2016Centro/Dpto/Entidade
Universidade da Coruña. Facultade de CienciasDescrición
Traballo fin de mestrado (UDC.CIE). Bioloxía molecular, celular e xenética. Curso 2015/2016Palabras chave
Arándanos
Micropropagación
Cultivo in vitro
Propiedades antioxidantes
Vaccinium corymbosum
Micropropagación
Cultivo in vitro
Propiedades antioxidantes
Vaccinium corymbosum
Dereitos
Os titulares dos dereitos de propiedade intelectual autorizan a visualización do contido deste traballo a través de Internet, así como a súa reproducción, gravación en soporte informático ou impresión para o seu uso privado e/ou con fins de estudo e de investigación. En nengún caso se permite o uso lucrativo deste documento. Estos dereitos afectan tanto ó resumo do traballo como o seu contido Los titulares de los derechos de propiedad intelectual autorizan la visualización del contenido de este trabajo a través de Internet, así como su repoducción, grabación en soporte informático o impresión para su uso privado o con fines de investigación. En ningún caso se permite el uso lucrativo de este documento. Estos derechos afectan tanto al resumen del trabajo como a su contenido