Mostrar o rexistro simple do ítem
Caracterización dun novo lévedo con capacidade para degradar colorantes
dc.contributor.advisor | Sieiro Vázquez, Carmen | |
dc.contributor.advisor | López Seijas, Jacobo | |
dc.contributor.author | Simón Cortés, Rubén | |
dc.contributor.other | Universidade da Coruña. Facultade de Ciencias | es_ES |
dc.date.accessioned | 2015-10-05T07:40:19Z | |
dc.date.available | 2015-10-05T07:40:19Z | |
dc.date.issued | 2015 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2183/15305 | |
dc.language.iso | spa | es_ES |
dc.rights | Os titulares dos dereitos de propiedade intelectual autorizan a visualización do contido deste traballo a través de Internet, así como a súa reproducción, gravación en soporte informático ou impresión para o seu uso privado e/ou con fins de estudo e de investigación. En nengún caso se permite o uso lucrativo deste documento. Estos dereitos afectan tanto ó resumo do traballo como o seu contido Los titulares de los derechos de propiedad intelectual autorizan la visualización del contenido de este trabajo a través de Internet, así como su repoducción, grabación en soporte informático o impresión para su uso privado o con fines de investigación. En ningún caso se permite el uso lucrativo de este documento. Estos derechos afectan tanto al resumen del trabajo como a su contenido | es_ES |
dc.subject | Levaduras | es_ES |
dc.subject | Colorantes | es_ES |
dc.title | Caracterización dun novo lévedo con capacidade para degradar colorantes | es_ES |
dc.title.alternative | Caracterización de una nueva levadura con capacidad de degradar colorantes | es_ES |
dc.title.alternative | Characterization of a new yeast with ability to degrade dyes | es_ES |
dc.type | info:eu-repo/semantics/masterThesis | es_ES |
dc.rights.access | info:eu-repo/semantics/openAccess | es_ES |
dc.description.traballos | Traballo fin de mestrado (UDC.CIE). Biotecnoloxía avanzada. Curso 2014/2015 |