Estudio de la expresión de proteína heteróloga en levaduras a partir de subproductos de la industria alimentaria
Use este enlace para citar
http://hdl.handle.net/2183/14195Colecciones
Metadatos
Mostrar el registro completo del ítemTítulo
Estudio de la expresión de proteína heteróloga en levaduras a partir de subproductos de la industria alimentariaTítulo(s) alternativo(s)
Study of the expression of heterologous protein in yeast from food industry by-productsEstudo da expresión de proteína heteróloga en lévedos a partir de subprodutos da industria alimentaria
Autor(es)
Directores
Becerra Fernández, ManuelFecha
2015Centro/Dpto/Entidad
Universidade da Coruña. Facultade de CienciasDescripción
Traballo fin de mestrado (UDC.CIE). Biotecnoloxía avanzada. Curso 2014/2015Palabras clave
Glucósidos
Enzimas
Saccharomyces cerevisiae
Biotecnología
α-galactosidasa
Melaza
Enzimas
Saccharomyces cerevisiae
Biotecnología
α-galactosidasa
Melaza
Derechos
Os titulares dos dereitos de propiedade intelectual autorizan a visualización do contido deste traballo a través de Internet, así como a súa reproducción, gravación en soporte informático ou impresión para o seu uso privado e/ou con fins de estudo e de investigación. En nengún caso se permite o uso lucrativo deste documento. Estos dereitos afectan tanto ó resumo do traballo como o seu contido Los titulares de los derechos de propiedad intelectual autorizan la visualización del contenido de este trabajo a través de Internet, así como su repoducción, grabación en soporte informático o impresión para su uso privado o con fines de investigación. En ningún caso se permite el uso lucrativo de este documento. Estos derechos afectan tanto al resumen del trabajo como a su contenido